Vuurwerk in mijn hoofd

Een hoofd vol zorgen

Heb jij ook wel eens last van vuurwerk in je hoofd? Druk met zorgen voor en over je gezin, je kinderen en kleinkinderen, je ouders of andere mensen die je dierbaar zijn? En ook nog zoveel andere dingen die moeten, zoals je werk, vrijwilligerswerk, studie of … Kortom: vuurwerk in je hoofd van alle zorgen, verplichtingen en gedachtes!

Me-time

Ik vraag me af wat jou helpt als je het te druk hebt… Mij helpt elke week of liever nog elke dag en allerliefst meerdere keren per dag een moment voor mezelf. Me-time, quality time. Even niets moeten, een lege plek in de agenda, doen waar ik op dat moment behoefte aan heb.

Focus

Even de aandacht weg van alle beslommeringen. Een boek lezen, creatief bezig zijn, puzzelen, wandelen in de natuur, muziekje luisteren, werken in de tuin. Wat helpt jou het meest? Ik ben benieuwd.

Yoga helpt

Vanaf de eerste keer dat ik met yoga kennis maakte, was dit iets wat mij direct in het hier-en-nu trok. Voor mij het meest helpende van alles. En dat is ook wat mijn klanten zeggen dat uurtje yoga is een rustpunt in de week. Daar heb ik zoveel aan. Dat uurtje pakt niemand mij af!

Met vallen en opstaan

En als er toch weer iets tussen komt?! Heb begrip en geduld met jezelf, volgende keer beter. Begin klein, stapje voor stapje. En bedenk dat het gaat met vallen en opstaan.

Meer tijd voor ontspanning en meer tijd voor jezelf. Een goed voornemen voor het nieuwe jaar lijkt mij! Enne… houd vol!

Wil je jouw verhaal kwijt en dit met mij delen? Mail dan naar marleen@gaandewijs.nl. Wil je meer weten wat yoga voor je doet? Lees dan verder op:
https://gaandewijs.nl/yoga/