Gaandewijs in balans
bij ziekte, herstel en ouderdom

Op zoek naar handvatten hoe jij je leven na een ziekte- of andere moeilijke periode het beste vorm kan geven? Het programma Gaandewijs in balans biedt je een veelheid aan manieren! Wacht niet tot de storm overgaat, maar leer te dansen in de regen.

Marleen

Voor wie is het programma Gaandewijs in balans

Diagnose gesteld. Min of meer uitbehandeld in het reguliere medische circuit. Je hebt diverse stormen gekend, maar nu heeft er een orkaan in je leven huisgehouden. Je hebt als gevolg hiervan te dealen met een veelheid aan fysieke en mentale klachten. Leer er maar mee leven. Ondertussen heb je een lichaam dat te kampen heeft met een flink aantal beperkingen. Moeilijk te verwoorden wat dit voor impact op jou heeft. Een omgeving die je vaak niet begrijpt. Je voelt je soms zo alleen en zo onbegrepen. Je zoekt handvatten hoe jij je leven het beste vorm kan geven. Herkenbaar?

Voor wie is het programma Gaandewijs in balans niet geschikt?

Dit programma is niet geschikt voor mensen die pasklare antwoorden zoeken. Ik bied veel verschillende opdrachten aan, zodat jijzelf kan ervaren wat voor jou werkt en wat niet. Ik ben coach, yogadocent en ervaringsdeskundige, maar geen psycholoog of psychiater.

Denk je dat je dit niet waard bent? Durf te investeren in jezelf, het levert je zoveel meer balans in je leven op. Twijfel je of het je zal helpen? Je kunt het niet weten, tenzij je het geprobeerd hebt…

Waarom mijn programma
Gaandewijs in balans volgen?

Ik heb de nodige levenservaring en daarnaast heel veel opleidingen gevolgd. Acht jaar geleden ben ik ernstig ziek (kanker) geweest. Ik heb enorm veel trajecten bewandeld om weer aan het gewone leven deel te kunnen deelnemen. Mijn beperkingen zie ik als een uitdaging. Het heeft me geholpen keuzes te maken die me gelukkiger maken. Deze ervaring en kennis deel ik graag met jou.

Meld je hieronder aan!