Gaandewijs
ontspannen met Ouder en Kind Yoga

Ouder en Kind Yoga helpt! Yoga betekent verbinding, verbinding tussen lichaam en geest. Yoga bestaat uit veel meer dan lichaamsoefeningen. Het brengt ook bewustwording van de geest en ontspanning. Kom het zelf ervaren!

Marleen

Voor wie is Ouder en Kind yoga

Voor kinderen en hun ouders bied ik kinderyoga aan. Veel ouders doen mee met hun kinderen, omdat zij yoga zo ontspannend vinden. Vaak doet het hele gezin mee en is het een “gezinsuitje”. De lessen zijn in een cursus van vier keer en op afspraak.

Voor wie is Ouder en Kind yoga niet geschikt?

Dit is niet geschikt voor mensen die altijd geluid om zich heen willen hebben en met oortjes in sporten. De binnenles is op een zolder, dus je moet in staat zijn een trap te beklimmen.

Denk je dat je niet lenig genoeg bent? Iedereen doet de oefeningen op zijn of haar eigen niveau. Of ben je bang dat yoga eng of zweverig is? Veel deelnemers hebben een christelijke achtergrond. Je kunt het niet weten, tenzij je het geprobeerd hebt…

Ouder en Kind Yoga ontspannen
op een prachtige locatie

Mijn yogaruimte bevindt zich op een prachtige locatie. ’s Zomers is er les buiten in de boomgaard. ’s Winters en bij slecht weer is er les op de verbouwde zolder boven de deel van de boerderij. Ik geef les in kleine groepen. Veel extra’s zoals lammetjes de fles geven en gratis frambozen en bramen plukken. Gun jezelf dit uurtje ontspanning!

Meld je hieronder aan!