Gaandewijs ~ Coaching pubers
training Examenstress, de baas

Last van faalangst en examenstress?

Blokkeer je bij een toets? Heb je angst voor spreken voor een groep? De training Examenstress, de baas helpt! Met deze training onderzoeken jongeren wat stress is en hoe je hiermee om kunt gaan. Of kies je liever voor een individueel traject op maat?

Training Examenstress, de baas helpt
Deze training bevat theorie over hoe stress werkt en vooral veel praktische oefeningen. Hiermee krijgen de deelnemers handvaten hoe te handelen als de stress toeschiet of als je blokkeert. De deelnemers krijgen een werkboek, zodat een leerling thuis alles kan nalezen en de oefeningen ook op papier heeft. Wil je naast ontspanningsoefeningen ook slimme handvatten voor makkelijker en efficiënter leren? Kies dan voor de training Ik leer leren of een individueel traject op maat.

Marleen

Voor wie is het programma Examenstress, de baas

Examenstress, de baas is een training voor alle jongeren die tegen hun (school)examens opzien en moeite hebben om zich te ontspannen. De training geeft handvatten om weer snel tot ontspanning te komen. Ook zullen deelnemers ervaren wat de kracht van gedachten is. De training is geschikt voor alle leerlingen in het voortgezet onderwijs die merken dat ze vastlopen op school door faalangst.

Voor wie is het programma Examenstress, de baas, niet geschikt?

Als ouders wel een probleem ervaren en hun kind niet. De jongere moet wel de wens hebben om te veranderen.

Iedereen vond het spannend de eerste keer… Prijs? Je bent ook welkom voor een oriënterend intakegesprek met direct al helpende oefeningen. En je kunt het niet weten, tenzij je het geprobeerd hebt…

Waarom mijn programma
Examenstress, de baas?

Inmiddels heb ik al vele jaren ervaring met de training Examenstress, de baas zowel op de VMBO-school waar ik werk als bij mijn eigen bedrijf. Met mijn onderzoekende blik probeer ik bij een ieder de sleutel te vinden tot ontspanning en de knop op “AAN” te krijgen. Enkele ervaringen:
• Een jongen met enorme faalangst met name voor spreken in het openbaar komt de derde keer binnen en vertelt dat hij voorin de kerk een bijbellezing heeft gedaan!
• Een jongen komt bij me omdat hij zenuwachtig is voor zijn theorie-examen van de scooter. De dag na zijn examen komt hij trots vertellen dat hij geslaagd is!
• Twee jongens deden mee met een beroepenwedstrijd, scoorden hoge punten bij de beroepshandelingen, maar gingen onderuit op het presenteren. Na 1 sessie met mij gingen ze weer opgewekt de deur uit. Zij hebben vervolgens veel geoefend en de volgende wedstrijd leverden zij een toppresentatie!

Meld je hieronder aan!