Gaandewijs
ontspannen met Special Needs Yoga

Yoga helpt! Yoga betekent verbinding, verbinding tussen lichaam en geest. Yoga bestaat uit veel meer dan lichaamsoefeningen. Het brengt ook bewustwording van de geest en ontspanning. Kom het zelf ervaren!

Marleen

Voor wie is Special Needs Yoga

Voor mensen met een fysieke beperking en/of zwakke gezondheid is er yoga Special Needs ofwel Stoelyoga. Hierbij doe je veel oefeningen op een stoel en is de eindontspanning op een wollen mat. Privéles is ook mogelijk.

Voor wie is Special Needs Yoga niet geschikt?

Dit is niet geschikt voor mensen die altijd geluid om zich heen willen hebben en met oortjes in sporten. De binnenles is op een zolder, dus je moet in staat zijn een trap te beklimmen.

Denk je dat je niet lenig genoeg bent? Iedereen doet de oefeningen op zijn of haar eigen niveau. Of ben je bang dat yoga eng of zweverig is? Veel deelnemers hebben een christelijke achtergrond. Je kunt het niet weten, tenzij je het geprobeerd hebt…

Special Needs Yoga ontspannen
op een prachtige locatie

Mijn yogaruimte bevindt zich op een prachtige locatie. ’s Zomers is er les buiten in de boomgaard. ’s Winters en bij slecht weer is er les op de verbouwde zolder boven de deel van de boerderij. Ik geef les in kleine groepen. Veel extra’s zoals lammetjes de fles geven en gratis frambozen en bramen plukken. Gun jezelf dit uurtje ontspanning!

Meld je hieronder aan!