Gaandewijs ~ Ik leer leren
Coaching pubers en training

Vastgelopen op school en zoek je hulp om te leren leren?

De training Ik leer leren helpt! Met deze training onderzoeken jongeren alles over hun eigen manier van leren, plannen en organiseren, faalangst overwinnen, concentreren en motiveren. Voor jongeren met veel faalangst is er de training Examenstress, de baas. Of kies je liever voor een individueel traject op maat?

Marleen

 

Voor wie is het programma Ik leer leren

Ik leer leren is een training voor alle kinderen en jongeren vanaf groep 8 die vastlopen in hun schooltaken of slimmer willen leren. De training geeft handvatten voor makkelijker en efficiënter leren. Het programma is geschikt voor:

  • Kinderen in de bovenbouw van de basisschool
  • Hoogbegaafde kinderen
  • Brugklassers
  • Kinderen in het 2e leerjaar van HAVO en VWO die plotseling merken dat het leren niet meer gaat zoals voorheen
  • Jongeren in het VMBO, MBO en HBO
  • Heeft uw zoon of dochter met name last van examenstress, dan is de training Examenstress, de baas een goede optie. Deze biedt veel helpende ontspanningsoefeningen en leert je om te gaan met faalangst. Een traject op maat is ook mogelijk.

Voor wie is het programma Ik leer leren, niet geschikt?

Als ouders wel een probleem ervaren en hun kind niet. De jongere moet wel de wens hebben om te veranderen.

Iedereen vond het spannend de eerste keer…  Prijs? Je bent ook welkom voor een oriënterend intakegesprek met direct al helpende oefeningen. En je kunt het niet weten, tenzij je het geprobeerd hebt…

Schrijf je in en ontvang GRATIS 7 tips!

* verplicht
Als je akkoord gaat met de Privacy verklaring kun je er op vertrouwen dat Gaandewijs.nl zorgvuldig om gaat met je gegevens. Als je de gratis PDF aanvraagt ga je akkoord met je aanmelding voor ons e-mail bestand. Daarmee kunnen we de emails sturen die bij deze acties horen. Je kunt je natuurlijk elk moment weer uitschrijven.

Waarom mijn programma
Ik leer leren volgen?

Ik leer leren helpt

Inmiddels heb ik al vele jaren ervaring met de training Ik leer leren zowel op de VMBO-school waar ik werk als bij mijn eigen bedrijf. Met mijn onderzoekende blik probeer ik bij een ieder de sleutel te vinden tot leren en de knop op “AAN” te krijgen. Alle aspecten van leren komen aan bod. Het verschil met huiswerkbegeleiding is dat de Ik leer leren training jongeren leert welke voorwaarden nodig zijn om te kunnen leren. Waar huiswerkbegeleiding vaak gaat over de inhoud van de vakken, gaat Ik leer leren over HOE te leren. Tevens helpt deze training naast beelddenkende en visueel ingestelde kinderen, ook kinderen met andere leerstijlen door het onderzoeken en aanbieden van meerdere leerstijlen en leervoorkeuren. Daarmee is deze training uniek in zijn soort.

Meld je hieronder aan!